Lecție Publică: Republica Moldova: independență sau în dependență?! (Clubul Istoricilor, august)

La 23 august 2023, în sala mare cu coloane a Bibliotecii Centrale a BM„B.P.Hasdeu” va avea loc ședința lunară a Clubului Istoricilor pentru luna august, dedicată Zilei Independenței Republicii Moldova. În cadrul acestui eveniment va avea loc o Lecție Publică cu genericul„Republica Moldova: independență sau in dependență?!” invitat special la clubului, domnul Viorel Ciubotaru, analist politic, enciclopedist și ex- consilierul Primului Președinte a Republicii Moldova, Mircea Snegur.

Moderator al evenimentului: Alexandru Moraru, istoric, arhivist, publicist și Președintele Clubului Istoricilor. Începutul la ora 15.00 Întrarea este liberă, sunt invitați toț doritorii îndrăgostiți de istorie adevărată.

Despre vechisirare

Alexandru Moraru, şef serviciu colecţii speciale la Biblioteca Municipală B.P.Hasdeu din Chişinău. Este Istoric-arhivist şi publicist, membru al Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România, autor şi editor al mai multe volume de carte apărute în Republica Moldova şi România, autor a peste 400 articole ştiinţifice. Cărţile domniei sale nu odată au fost menţionate la Salonul Internaţional de Carte şi una din acestea a intrat în Topul celor mai citite 10 cărţi din anul 2014
Acest articol a fost publicat în ARTICOLE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu