CONSULTAŢIE PUBLICĂ LA BIBLIOTECA CENTRALĂ A BM „B.P.HASDEU”: DRUMURI 2017

La sfârşitul lunii decembrie 2016, în incinta Bibliotecii Centrale a Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu” a avut loc o şedinţă neordinară, prima de acest fel în istoria activităţii Primăriei Generale din municipiul Chişinău. Cunoscuta ziaristă  Victoria Popa  a invitat reprezentanţii structurilor  de resort ale primăriei generale Chişinău, primarii din suburbiile municipiului, jurnalişti  şi alte persoane cointeresate  de a cunoaşte cum se planifică bugetul primăriei oraşului pentru anul 2017 la capitolul Drumuri. Practic, nu a fost altceva decât o consultaţie publică, ca să cunoască fiecare, de la mic la mare, cum se administrează banul public şi care sunt priorităţile la acest subiect, trasate de funcţionarii Primăriei Generale a municipiului Chişinău. Câteva din aceste discuţii au fost „prinse” de reporterul nostru şi cu plăcere le punem la dispoziţia dumneavoastră.

 

Anunțuri

Despre vechisirare

Alexandru Moraru, şef serviciu colecţii speciale la Biblioteca Municipală B.P.Hasdeu din Chişinău. Este Istoric-arhivist şi publicist, membru al Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România, autor şi editor al mai multe volume de carte apărute în Republica Moldova şi România, autor a peste 400 articole ştiinţifice. Cărţile domniei sale nu odată au fost menţionate la Salonul Internaţional de Carte şi una din acestea a intrat în Topul celor mai citite 10 cărţi din anul 2014
Acest articol a fost publicat în ACTUALITATEA LA ZI, Без рубрики, IMAGINI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s