CĂRŢI VECHI ŞI RARE: MIHAIL KOGĂLNICEANU ŞI RĂPIREA BASARABIEI (1894)

Cogalniceanu 1Cogalnicianu 2Cogalniceanu 3

G.I.IONNESCU-GION. MIHAIL KOGĂLNICEANU ŞI RĂPIREA BASARABIEI (ianuarie 1878- iulie 1878), Editura „Librăriei şcolelor”, Bucureşti, 1894, 58 pag.

NOTĂ: Volumul nu este altceva, decât textul prezentat de Mihail Kogălniceanu la Conferinţa ţinută la Ateneul Român în seara zilei de 29 martie 1894

Cartea prezintă un interes deosebit şi este recomandată tuturor istoricilor, juriştilor, cercetătorilor, diplomaţilor etc.

S-ar putea întâmpla, ca această carte să fie unicul exemplar din Republica Moldova, din acest motiv, vă aşteptăm la Biblioteca Centrală a BM „B.P.Hasdeu” pentru a lucra cu sursa primară.

Reclame

Despre vechisirare

Alexandru Moraru, şef serviciu colecţii speciale la Biblioteca Municipală B.P.Hasdeu din Chişinău. Este Istoric-arhivist şi publicist, membru al Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România, autor şi editor al mai multe volume de carte apărute în Republica Moldova şi România, autor a peste 400 articole ştiinţifice. Cărţile domniei sale nu odată au fost menţionate la Salonul Internaţional de Carte şi una din acestea a intrat în Topul celor mai citite 10 cărţi din anul 2014
Acest articol a fost publicat în CĂRȚI VECHI ȘI RARE, CĂRŢI ÎNŢELEPTE, IMAGINI, VIAŢA CĂRŢILOR. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s