DIN BIJUTERIILE BIBLIOTECII B.P.HASDEU (1): CRONICELE ROMÂNIEI sau LETOPISEŢELE MOLDAVIEI şi VALAHIEI

LETOPISET 1LETOPISET 2LETOPISET 3

  1. Cronicele României sau Letopiseţele Moldaviei şi Valahiei (a doua ediţiune) de la 1766 până la 11 februarie 1866 de Mihail Cogălniceanu, Tomul I, Bucureşti, 1872, 496 pag.
  2. Letopiseţul Ţerii Moldovei de la Ştefanu şi Vasile Vodă de Nicolae Costin, carele au fostu Logofătu Mare în Moldova (1662-1711) Tomul II, Bucureşti, 1873, 425 pag.

3. Cronicele României sau Letopiseţele Moldaviei şi Valahiei (a doua ediţiune) de la 1766 până la 11 februarie 1866 de Mihail Cogălniceanu, Tomul III, Bucureşti, 1874, 534 pag.

Aceste volume importante se află în Colecţia Moştenire a Bibliotecii Centrale B.P.Hasdeu şi numai cititorii instituţiei nominalizate au acest drept de a  lucra cu aceste surse valoroase.  Veniţi, Înregistraţi-vă, primiţi  cardul-permis al bibliotecii şi savuraţi plăcerea informaţiei primare din adâncul secolelor.

Alexandru Moraru

Reclame

Despre vechisirare

Alexandru Moraru, şef serviciu colecţii speciale la Biblioteca Municipală B.P.Hasdeu din Chişinău. Este Istoric-arhivist şi publicist, membru al Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România, autor şi editor al mai multe volume de carte apărute în Republica Moldova şi România, autor a peste 400 articole ştiinţifice. Cărţile domniei sale nu odată au fost menţionate la Salonul Internaţional de Carte şi una din acestea a intrat în Topul celor mai citite 10 cărţi din anul 2014
Acest articol a fost publicat în ARTICOLE, CĂRȚI VECHI ȘI RARE, CĂRŢI ÎNŢELEPTE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s